Quan una taula es vesteix de festa és divertit posar-hi
espelmes i llumets que brillen i donen una agradable calidesa a les llargues
sobretaules. Però que és el millor de les sobretaules? Els petit fours, sens
dubte. N’hi ha de tradicionals i n’hi ha de sofisticats però tots són un gran
divertimento. Recordo les sobretaules de quan era petita amb les galetes Trias
i els Cubanitos, o la clàssica rebosteria amb els cocos, els tocinillos, els
borratxos i els cistellets de xocolata… Altres dies hi havia pastes seques amb
encenalls i matrimonis, mmmh només de pensar-hi se’m fa la boca aigua… Un dia
farem una article dels petit fours de quan érem petits. Ara ens hem tornat més
sofisticats, ara busquem coses que ens sorprenguin a la vista, al nas i al
paladar i perquè no també a l’oïda, com els bombons de peta-zeta. I sinó mireu
la aquesta sellecció de goumandises que us proposo en una taula molt i molt
festiva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada