Páginas

14 de març del 2013

Petit Fours de Festa






Quan una taula es vesteix de festa és divertit posar-hi espelmes i llumets que brillen i donen una agradable calidesa a les llargues sobretaules. Però que és el millor de les sobretaules? Els petit fours, sens dubte. N’hi ha de tradicionals i n’hi ha de sofisticats però tots són un gran divertimento. Recordo les sobretaules de quan era petita amb les galetes Trias i els Cubanitos, o la clàssica rebosteria amb els cocos, els tocinillos, els borratxos i els cistellets de xocolata… Altres dies hi havia pastes seques amb encenalls i matrimonis, mmmh només de pensar-hi se’m fa la boca aigua… Un dia farem una article dels petit fours de quan érem petits. Ara ens hem tornat més sofisticats, ara busquem coses que ens sorprenguin a la vista, al nas i al paladar i perquè no també a l’oïda, com els bombons de peta-zeta. I sinó mireu la aquesta sellecció de goumandises que us proposo en una taula molt i molt festiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada