L'altre dia vam preparar un sopar informal i vam parar una taula molt desenfadada. La idea era no tenir massa feina, estàvem de vacances... Com a estovalles vam fer servir paper d'embalar, uns tovallons blancs brodats, uns plats de color blau turquesa molt estiuencs i uns coberts daurats que donaven un toc molt sofisticat al conjunt. Uns gotets amb espelmes i unes flors acabades de tallar del jardí aportaven la nota de color a la taula.
I per sopar vam fer un fàcil pica pica on cadascú va contribuir amb el que va voler. Nosaltres vam fer aquesta amanida de préssec i formatge tan fresca i fàcil de preparar que us proposem a continuació i ho vam regar amb un vi blanc ben fresquet, un Pansa Blanca, del celler Marquès d'Alella.
Amanida de préssec i ricotta
|
||
1
|
grapat d’enciam variat
|
Rentem
els enciams i els disposem en una safata. A sobre i posem els trossets de préssec.
Amb l’ajuda de 2 culleretes de postre, fem quenelles de ricotta i les repartim
per sobre de l’amanida. Hi escampem les pipes i les fulles d’alfàbrega i
amanim amb sal i oli
Nota: si no us surten les quenelles, feu boletes irregulars;
agafeu una mica de ricotta amb una cullera i amb l’altra empenyeu-la sobre l’amanida.
|
2
|
préssecs pelats i tallats en
macedònia
|
|
100
|
gr de ricotta
|
|
2
|
c.s. pipes de gira-sol
|
|
4
|
fulles petites d’alfàbrega
|
|
sal
|
||
oli verge
|
||
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada