Quan erem petites ja passàvem la Setmana Santa a la Cerdanya, a Víllec, i ja aleshores compràvem al forn de Martinet, i ja aleshores el meu padrí em comprava la mona al forn Sant Jordi, de rovells cremats amb crocanti, un o dos ous de xocolata amb llet i plomes de colors. Era un pastís deliciós!
Ara, a casa les mones les fem nosaltres. De xocolata amb xocolata. Si tenim temps fins i tot fem els ous, i és que temperar la xocolata porta feina, molta feina... Aquest any hem fet quatre mones, la d'en Martí amb ninos de la Pepa Pig; la de la Jana, amb ous de guatlla farcits de ganache; la de la Laia amb flors de xocolata, de sucre i flors naturals; i també vam fer unes mini mones dins un potet de vidre que vam oferir a tots els que van passar per casa Dilluns de Pasqua.
A més vam poder gaudir, un any més, de la mona que li van portar a l'Ariadna i és que la Pastisseria Hofmann continua fidel a la tradició del pastís de mona (amb les diferents textures a què ja ens tenen acostumats) elaborada amb xocolata Valrhona i la creació de figures de xocolata a partir d'ous de xocolata. I la Berta ha compartit amb tots nosaltres els seus deliciosos ous Kinder, Ferrero Rocher i milions d'M&M que acompanyaven la seva amiga l'Abella Maia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada