Per fi!! Després de gairebé tres mesos de vacances, els nostres fills tornen a l'escola! Amb la il·lusió de retrobar-se amb els seus companys, d'estrenar la carpeta, els colors, els nous llibres i la bata ben planxada, avui comencen l'aventura del nou curs escolar. I per nosaltres comença també l'aventura, la rutina... A partir d'ara els haurem d'acompanyar cada tarda a les classes extraescolars, i tornant cap a casa els haurem de deixar gronxar-se 10 minuts al parc. I també els haurem d'acompanyar en una de les feines que els resulta més ingrata, els deures... Per ajudar-los a agafar energia els hem de proporcionar un bon berenar: pa amb una presa de xocolata, fruita acabada de pelar tallada a daus, un bon entrepà de pernil, o el que avui us proposem, un plum cake de xocolata.
Plum cake de xocolata
|
||
250
|
gr mantega
|
Amb
l’ajuda de la KitchenAid, bateu la mantega amb el sucre fins que quedi ben
esponjosa. Afegiu els ous d’un en un. Quan estiguin ben integrats, a poc a
poc, afegiu-hi la vainilla en pols, la farina, el llevat i la sal.
Separeu
més o menys la meitat de la massa, i amb l’ajuda d’una pala pastissera
incorporeu-hi el cacau en pols.
En
un motlle de plum cake, que previament haureu encamisat si no és de silicona,
afegiu-hi les masses de dos colors tot intentant que us quedi una forma
marbrenca.
|
200
|
gr sucre
|
|
4
|
ous
|
|
1
|
c.c. vainilla en pols
|
|
250
|
gr farina
|
|
1
|
pessic de sal
|
|
1
|
c.s. llevat químic
|
|
15
|
gr cacau pur en pols
|
|
Encamisar: untar un motlle amb mantega
i farina per prevenir que quan es cou, el pastís no quedi enganxat al motlle.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada