Páginas

12 de setembre del 2013

Tornen a l'escola


Per fi!! Després de gairebé tres mesos de vacances, els nostres fills tornen a l'escola! Amb la il·lusió de retrobar-se amb els seus companys, d'estrenar la carpeta, els colors, els nous llibres i la bata ben planxada, avui comencen l'aventura del nou curs escolar. I per nosaltres comença també l'aventura, la rutina... A partir d'ara els haurem d'acompanyar cada tarda a les classes extraescolars, i tornant cap a casa els haurem de deixar gronxar-se 10 minuts al parc. I també els haurem d'acompanyar en una de les feines que els resulta més ingrata, els deures... Per ajudar-los a agafar energia els hem de proporcionar un bon berenar: pa amb una presa de xocolata, fruita acabada de pelar tallada a daus, un bon entrepà de pernil, o el que avui us proposem, un plum cake de xocolata.

Plum cake de xocolata



250
gr mantega
Amb l’ajuda de la KitchenAid, bateu la mantega amb el sucre fins que quedi ben esponjosa. Afegiu els ous d’un en un. Quan estiguin ben integrats, a poc a poc, afegiu-hi la vainilla en pols, la farina, el llevat i la sal.
Separeu més o menys la meitat de la massa, i amb l’ajuda d’una pala pastissera incorporeu-hi el cacau en pols.
En un motlle de plum cake, que previament haureu encamisat si no és de silicona, afegiu-hi les masses de dos colors tot intentant que us quedi una forma marbrenca.
200
gr sucre
4
ous
1
c.c. vainilla en pols
250
gr farina
1
pessic de sal
1
c.s. llevat químic
15
gr cacau pur en pols







Encamisar: untar un motlle amb mantega i farina per prevenir que quan es cou, el pastís no quedi enganxat al motlle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada