Páginas

30 d’octubre del 2013

Pastís de formatges



Diumenge vam cel·lebrar l'aniversari d'en Quim. En Quim és un gran menjador de formatges. De fet és un gran gourmand. Li encanten... se'ls prepara amb cura de trobar el millor acompanyant per cada formatge. Amb codonyat, amb figues, amb raïm, amb fruits secs, amb pa de nous, amb pa de pebre, amb melmelada de tomàquet, de pebrot, de rossinyols, o amb gelea de vi o de romaní... i sobretot amb un bon vi. En tot cas el pastís d'aniversari no podia ser d'una altra cosa que de formatge!
Després de visitar la Fira de Sant Ermengol, veureu que els formatges són tots del Pirineu.


L'Orri quagulació làctica a partir de llet crua de cabra, macerat en oli d'oliva suau i herbes, Oliana (Alt Urgell) 

Betara, el Pur d'ovella del Pirineu d'ovella madurat, Perafita (Lluçanès)

Castell Llebre de cabra curat, Peramola (Alt Urgell)

Le Crabotin d'Aydius de cabra, pasta tova, Lanset (Aquitània)

Brie President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada