Páginas

18 de juny del 2013

Broquetes de revetlla


Quan preparem el menú d'una festa hem de valorar molts elements. El més important és decidir si serà un àpat a peu dret o si seurem al voltant d'una taula. Després hem de saber si serà un bufet lliure o si cada plat ja vindrà emplatat. Quan triem els plats, hem de saber els gustos dels nostres convidats i evitar servir aliments que puguin fer sentir incòmode algun comensal. I el més important hem de tenir en compte el temps que tenim per preparar-ho. No és el dia de fer experiments que ens puguin endarrerir... 
La revetlla del Milfulls va ser a peu dret per donar joc a més interacció entre els convidats i també perquè ens venia molt de gust que la festa acabés amb ball.
La nostra selecció va ser a base de broquetes i snacks que es poden menjar d'una mossegada.
Avui us proposem 3 broquetes diferents. I és que només redissenyant la forma d'un dels nostres plats més senzills i tradicionals hem aconseguit aquestes divertides broquetes de meló amb pernil. Només hem de bolejar el meló, fer un manyoc d'encenalls de pernil i enfilar-ho en una broqueta de bambú. 
   

La segona broqueta és una adaptació d'una amanida molt estiuenca, i molt refrescant. En fem servir tots els ingredients excepte l'enciam. Fem daus de meló i de pinya d'uns 2 cm de costat i els insertem en una broqueta, al mig hi posem un trosset de llom de sardina, (la sardina a vegades s'esmicola, però si l'apreteu entre els dos daus s'aguanta bé). A sobre hi posem un fil d'olivada. I, us agrada aquesta broqueta blava tan estiuenca? La vam fer nosaltres, aviat us explicarem com.

L'última proposta és aquesta broqueta de gerd i seitó. Ja ho veieu, no té més secret que embolicar un gerd amb un seitó marinat amb vinagre. Mirem de fer coincidir la punta del seitó a la part interior de la broqueta, així no es desmuntarà.

Fotos de Laia Fotografia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada