Després d'uns mesos d'absència potser pensàveu que us havia abandonat; on es deu haver ficat?-us preguntàveu... He estat molt enfeinada. He estat organitzant el primer curs de cuina del Milfulls. El curs que porta per títol Cuina de primavera està orientat a persones a qui agrada cuinar, elaborar plats amb gustos contrastats sense haver de passar hores i hores a la cuina. El curs que vam fer dissabte era també el meu petit homenatge als que han estat els meus mestres de cuina, els grans cuiners catalans. Vam elaborar receptes de El Bulli, de la Carme Ruscalleda, de la Mey Hofmann i d'en Joan Roca. Jo vaig aprendre a cuinar amb ells, a la cuina de l'Escola Hofmann i interpretant les receptes dels llibres d'aquests cuiners. L'experiència va ser molt engrescadora i ja estic preparant el curs Cuina d'estiu amb receptes molt refrescants. Només em queda donar les gràcies a la Núria, per haver estat la foto-cursetista i fer aquestes fotografies mentre tallava espaguetis de mango i muntava after-eights.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada