Páginas

25 de novembre del 2014

Melmelada de poma


No us ha passat mai pel cap deixar la feina, la ciutat, les presses i el rellotge per començar una nova i pausada vida al camp? A mi també. I no només una vegada, més sovint del que us penseu. L'última vegada ha estat no fa pas massa... mentre collíem pomes a la Cerdanya. Va ser del tot desestressant. Acabada la jornada de recol·lecció, però, tenia més de 25 quilos de pomes i només 4 boques per menjar-ne? En vaig regalar, en vam menjar, en vam fer pastissos, compotes i quan ja ens sortien les pomes per les orelles vaig provar de fer melmelada. No ho havia fet mai, o millor dit, mai havia fet tanta melemalada i per guardar-la durant tants mesos... Me'n van sortir 10 quilos! I la següent pregunta va ser, i ara què en faig de tanta melmelada? Una taula de formatges, un bon acompanyament d'un fetge gras, d'un micuit de foie, o d'un filet a la planxa; un topping per l'amanida, el subtitut del sucre al iogurt i al mató, base d'una tapeta de botifarra negra, amb torrades de bon matí... En fi accepto més suggerències perquè després d'haver repartit melmelada entre família i amics encara em queda una bona pila de potets de melmelada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada