Páginas

1 de desembre del 2014

Pastís de xocolata


Em sembla que ja n'havíem parlat, però estan de moda els dolços a l'americana. Vam començar amb les galetes i els cupcakes i després van arribar els pastissos. A mi em sembla tot una mica dens, massa dolç, massa greix. Suposo que són dolços per pendre per berenar i no com a postres. En molts casos, aquestes galetes i pastissos són petites escultures o dibuixos a mà alçada amb mànega pastissera. Jo de dibuixar no en sé i d'esculpir encara menys, però m'agraden els cupcakes i aquests pastissos de 2 pams d'alçada, em transporten als que dibuixava quan anava a l'escola... Així doncs sense arribar al nivell de sofisticació d'alguns pastissers, jo faig els meus pastissos, les meves galetes i els meus cupcakes. Però he aconseguit fer-los nostres. He substituït les masses i les cremes americanes que porten excés de mantega i sucre per les nostres receptes més tradicionals.  Aquest pastís de la foto  és de pa de pessic de cacau, amb melmelada de gerds i la nostra trufa. Pel meu gust, tot un èxit d'estètica i sabors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada